Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı dolmuş görmek

Rüyada kırmızı dolmuş görmek

Rüyada kırmızı dolmuş görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, her anlamda feraha kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı dolmuş gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Rüyada kırmızı dolmuş görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek üzüleceğine, yıkılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine delalet eder.

Rüyada dolmuşa binip gitmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuş beklemek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, başarıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak kaderinin yüzüne güleceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan dolmuş görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada dolmuş durağı görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments