Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşa binip gitmek

Rüyada dolmuşa binip gitmek

Rüyada dolmuşa binip gitmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binip gitmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada dolmuşa binip gitmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binip inmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşla gitmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada dolmuşta gitmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ata binip gitmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kamyona binip gitmek yeni bir ortaklık kurulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada deveye binip gitmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, mutluluk ve başarı getireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçağa binip umreye gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments