Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dolmuşa binmek

Rüyada beyaz dolmuşa binmek

Rüyada beyaz dolmuşa binmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sabrını zorlayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada mavi dolmuşa binmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işarettir.

Rüyada dolmuş taksiye binmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dolmuş binmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, hayatında yeni bir döneme başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments