Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çevrenizden takdir görmeye, maddi gücünün eksileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, adından konuşulur olacağına inanılır.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşa binip inmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı dolmuş görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada dolmuşa bindiğini görmek yurtdışına gidileceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada dolmuş binmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada dolmuşa binmek üzücü olaylar yaşanacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments