Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşu kaçırmak

Rüyada dolmuşu kaçırmak

Rüyada dolmuşu kaçırmak üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, gelirinin eksileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuşu kaçırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Rüyada dolmuşu kaçırmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuş kaçırmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dolmuştan düşmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada dolmuşta olmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşa koşmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, düşünmeden adımlar atayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi dolmuşa binmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolmuşla gitmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş kullandığını görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments