Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuş görmek

Rüyada dolmuş görmek

Rüyada dolmuş görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, herkesin şaşırtılacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuş gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işarettir.

Rüyada dolmuşla gitmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada dolmuşa koşmak helal rızık yiyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada dolmuşta gitmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşta oturmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada dolmuşa binmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments