Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak altına saklanmak

Rüyada yatak altına saklanmak

Rüyada yatak altına saklanmak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak altına saklanmak gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Rüyada yatağın altına saklanmak ne yöne gideceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yatak altına saklanmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağa saklanmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine yorulur.

Rüyada yatakta saklanmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada divan altına saklanmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yer altına saklanmak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacın altına saklanmak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kazancının günden güne çok artacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven altına saklanmak rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments