Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanından saklanmak

Rüyada düşmanından saklanmak

Rüyada düşmanından saklanmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, üstünlük elde edeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada düşmanından saklanmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada düşmandan saklanmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada düşmanlardan saklanmak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada düşman askerlerinden saklanmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanından saklanmak hem de iş hayatına yansıyacağına, yuva kuracağına, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaştan saklanmak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada katilden saklanmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada birinden saklanmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments