Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap kapağı görmek

Rüyada dolap kapağı görmek

Rüyada dolap kapağı görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, birikim yapacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, garanti olacak makama oturacağına tabir olunur.

Rüyada dolap kapağı gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada dolap kapağı görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolap kapağı açmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kalem kapağı görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işaret eder.

Rüyada kanalizasyon kapağı görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada cam kapak görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada mavi kapaklı kitap görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağını dikmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kurulu düzeninin olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada göz kapağı kesmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, büyük bir mala sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments