Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap kapağı açmak

Rüyada dolap kapağı açmak

Rüyada dolap kapağı açmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çevre değiştireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolap kapağı açmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada dolap kapağı açmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap kapağı görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, elindekini de bitireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada gazoz kapağı açmak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Rüyada kapak açmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kitap kapağı görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapaklarını görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ayrılanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kapak görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kalem kapağı görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments