Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanalizasyon kapağı görmek

Rüyada kanalizasyon kapağı görmek

Rüyada kanalizasyon kapağı görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, evini ve ailesini unutacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada kanalizasyon kapağı gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada kanalizasyon kapağı görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada kanalizasyon temizlemek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Rüyada kanalizasyon çukuru görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, günahlarının affedileceğine delalettir.

Rüyada birinin kanalizasyona düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına inanılır.

Rüyada kanalizasyon kuyusu görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanalizasyona düşmek husumetlerin başgöstereceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanalizasyonun taştığını görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments