Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem kapağı görmek

Rüyada kalem kapağı görmek

Rüyada kalem kapağı görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kalem kapağı gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Rüyada kalem kapağı görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kapak görmek çocuk sahibi olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran kapağı görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada tencere kapağı görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, rakiplerini alt edeceğine, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada diz kapağında kıl görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada cam kapak görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Rüyada gazoz kapağı toplamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, bekârlığına da veda edeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet eder.

Rüyada su şişesi kapağı görmek arkadaştan görülecek faydaya, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments