Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kapak görmek

Rüyada cam kapak görmek

Rüyada cam kapak görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cam kapak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Rüyada cam kapak görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işaret eder.

Rüyada klozet kapağı görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada göz kapağını görmek yolunun açılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapaklarını görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Rüyada kuran kapağı görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada logar kapağı görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kafasının boşalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapaksız tencere görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada dolap kapağı açmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments