Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kapaklı kitap görmek

Rüyada mavi kapaklı kitap görmek

Rüyada mavi kapaklı kitap görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, karalar bağlayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kapaklı kitap gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Rüyada mavi kapaklı kitap görmek kazancının yerine gelmesine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kitap kapağı görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kapaklı kitap görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada mavi kapak toplamak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işaret eder.

Rüyada mavi şişe kapağı görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada mavi kapak görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bira kapağı görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, doğru haber almaya tabir olunur.

Rüyada kapaklı şişe görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments