Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap düştüğünü görmek

Rüyada dolap düştüğünü görmek

Rüyada dolap düştüğünü görmek başarıların devamlı olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, eskileri yâd edeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dolap düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada dolabın düştüğünü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına inanılır.

Rüyada dolap düştüğünü görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta dolap görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada cam dolap görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza tabir olunur.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dolaptan su içmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolapta et görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments