Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolabın düştüğünü görmek

Rüyada dolabın düştüğünü görmek

Rüyada dolabın düştüğünü görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dolabın düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada dolap düştüğünü görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolabın düştüğünü görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, çok hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolabı düzenlemek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta saklanmak sağlık sorunlarının sona ereceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap tamir etmek birlikte bazı işler yapılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada elbise dolu dolap görmek ruhsal olarak etkileneceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ticaretinin gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek dolabı görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada dolap dolusu ekmek görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments