Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi mutfak dolabı görmek

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalet eder.

Rüyada mavi mutfak dolabı gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak tatsız haberlerin alınacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek bağının ve bahçesinin de artacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalettir.

Rüyada mutfak dolabını temizlemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı silmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek ev taşımaya, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments