Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta dolap görmek

Rüyada tahta dolap görmek

Rüyada tahta dolap görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, yenisinin başlayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalettir.

Rüyada tahta dolap gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Rüyada tahta dolap görmek oldukça uzun bir yolculuğa, işinin ehli durumuna geleceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak sorunların tarihe karışacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, başarısının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekmeceli dolap görmek bereketin ve verimin geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada dondurma dolabı görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine inanılır.

Rüyada dolaba et koymak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap satın almak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada pembe dolap görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments