Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaptan su içmek

Rüyada dolaptan su içmek

Rüyada dolaptan su içmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işini büyüteceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, eline geçen malları tutamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolaptan su içmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada dolaptan su içmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolaba su koymak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dolapta su görmek bir üniversitede hoca olunacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada bir tas su içmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada şişelerce su içmek atılan adımların boşa gideceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumbadan su içmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine inanılır.

Rüyada dut suyu içmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada köpüklü su içmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments