Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam dolap görmek

Rüyada cam dolap görmek

Rüyada cam dolap görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, çok sevileceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, başarısının düşeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam dolap gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada camlı dolap görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam dolap görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada mavi dolap görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada dolapta et görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada dolapta ekmek görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü dolap görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada dolap düştüğünü görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, mutluluk dolu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada dolapta kıyafet görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments