Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta et görmek

Rüyada dolapta et görmek

Rüyada dolapta et görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, birlikte kâh ağlayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dolapta et gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada dolaptan et çıkarmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada dolapta et görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolapta tavuk eti görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada dolaptan et çalmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolaba et koymak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolaba çiğ et koymak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolap dolusu et görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada dolapta çiğ et görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments