Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap çekmecesi görmek

Rüyada dolap çekmecesi görmek

Rüyada dolap çekmecesi görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Rüyada dolap çekmecesi gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Rüyada dolap çekmecesi görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, güzel günler için yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekmeceli dolap görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Rüyada çekmecede para bulmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çekmecede altın görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada çekmece düzenlemek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine alamet eder.

Rüyada çekmece kilitlemek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekmecede fare görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çekmecede para görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tövbe etmeden vefata, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments