Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmeceli dolap görmek

Rüyada çekmeceli dolap görmek

Rüyada çekmeceli dolap görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekmeceli dolap gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalı ya da önem vermelisiniz veya tam tersi, tüm ilginizi onların isteklerine yönelttiyseniz kendi ihtiyaçlarınıza ya da işlerinize odaklanmalısınız.

Rüyada çekmeceli dolap görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada dolap çekmecesi görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağınık çekmece görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada çekmecede yılan görmek düşmanlarını alt edeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekmece kilitlemek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çekmecede para bulmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, amaçlarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada çekmecede fare görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments