Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmecede fare görmek

Rüyada çekmecede fare görmek

Rüyada çekmecede fare görmek çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, içinin huzurla dolacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Rüyada çekmecede fare gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada çekmecede fare görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekmece yerleştirmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap çekmecesi görmek karamsarlığa düşeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekmecede yılan görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tahta çekmece görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, büyük bir gelir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekmeceli dolap görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada dağınık çekmece görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada çekmece görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işinden ve parasından olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments