Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmece düzenlemek

Rüyada çekmece düzenlemek

Rüyada çekmece düzenlemek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, arif kimselerden sayılacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, birçok dertle muhatap olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekmece düzenlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada çekmece düzenlemek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çekmece kilitlemek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odayı düzenlemek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına inanılır.

Rüyada ev düzenlemek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, işlerinden feragat edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek düzenlemek işlerinin iyi gideceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekmecede fare görmek büyük kazançlar elde edeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada gezi düzenlemek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eşyaları düzenlemek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments