Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmecede altın görmek

Rüyada çekmecede altın görmek

Rüyada çekmecede altın görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, dertlerine derman arayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çekmecede altın gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada çekmecede altın görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık çekmece görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolap çekmecesi görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık çekmece görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada çekmecede para görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret eder.

Rüyada çekmece görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çekmecede para bulmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada mutfak çekmecesi görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments