Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmecede para görmek

Rüyada çekmecede para görmek

Rüyada çekmecede para görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sorunların biteceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada çekmecede para gördüyseniz:

  • Hukuki, romantik, gayrimenkul ya da maddi başlıklı konuları daha detaylı şekilde ele alabilirsiniz.

Rüyada çekmecede para görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekmecede para bulmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına inanılır.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada çekmece toplamak gelişiminin hız kazanacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfak çekmecesi görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekmecede yılan görmek işlerin sarpa saracağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık çekmece görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çekmece yerleştirmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments