Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmece kilitlemek

Rüyada çekmece kilitlemek

Rüyada çekmece kilitlemek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekmece kilitlemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal gerilimler yaratabilir.

Rüyada çekmece kilitlemek muradınıza ereceğinize, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmecede anahtar görmek bunun şans olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırık çekmece görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine delalet eder.

Rüyada çekmecede para bulmak bazı konularda önayak olunacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekmecede yılan görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekmecede para görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada dağınık çekmece görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet eder.

Rüyada çekmece toplamak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kederinin dağılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments