Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmecede para bulmak

Rüyada çekmecede para bulmak

Rüyada çekmecede para bulmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, evlatlarından hayır bulacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmecede para bulmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Rüyada çekmecede para bulmak dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, gıybet edeceğine tabir olunur.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kazancın düşeceğine, küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmecede para görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekmecede fare görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada dolap çekmecesi görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına alamet eder.

Rüyada tahta çekmece görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekmece yerleştirmek spora başlayacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekmecede altın görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, zahmete düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments