Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı arkasına saklanmak

Rüyada kapı arkasına saklanmak

Rüyada kapı arkasına saklanmak maddi gücünün yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapı arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Rüyada kapı arkasına saklanmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, umutlarının tazeleneceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada taşın arkasına saklanmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak maddi zarara gireceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin arkasına saklanmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar arkasına saklanmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments