Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın arkasına saklanmak

Rüyada ağacın arkasına saklanmak

Rüyada ağacın arkasına saklanmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak itibarın sarsılacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, gözden düşeceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak mutlu zamanlar geçireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı arkasına saklanmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar arkasına saklanmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments