Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolanmış yılan görmek

Rüyada dolanmış yılan görmek

Rüyada dolanmış yılan görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına yorulur.

Rüyada dolanmış yılan gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Rüyada yılan doyurmak iyi habere, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek ağız tadından olacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolanmış yılan görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek başının derde gireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada do um yapmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments