Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, işin düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan doyurmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada dolanmış yılan görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulur.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet eder.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments