Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek

Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek

Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuna dolanmış yılan gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek haneye dertlerin gireceğine , korkulan bir şeyin başa geleceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan doyurmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada dolanmış yılan görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işarettir.

Rüyada yılanın boynunu sıkmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments