Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalet eder.

Rüyada birbirine dolanmış yılan gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birbirine sarılmış yılan görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işarettir.

Rüyada iki yılanın birbirini yediğini görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirini yiyen yılan görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birbirine sarılan yılan görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, isabetli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada birbirini yiyen balık görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birbirine kavusmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işarettir.

Rüyada birbirini kaybetmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments