Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan doyurmak

Rüyada yılan doyurmak

Rüyada yılan doyurmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çocuklarının fazla olacağına delalettir.

Rüyada yılan doyurmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada dolanmış yılan görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, mevkilerinin yüksek olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, birikiminin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan doyurmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada su içmek suya doymamak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments