Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa dolanan yılan görmek

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sağlığına kavuşacağına, üzüntü yaşamaya delalet eder.

Rüyada ayağa dolanan yılan gördüyseniz:

  • Tamamlamak veya geliştirmek istediğiniz konular, anlaşmalar veya diyaloglar varsa karşı tarafı daha iyi tanımaya veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yılan doyurmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolanmış yılan görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ayaklarını görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yükünün azalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments