Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna dolanmış yılan görmek

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulur.

Rüyada koluna dolanmış yılan gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna dolanmış yılan görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalettir.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dolanmış yılan görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan doyurmak işlerin düze çıkarılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kolundan yılan çıktığını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments