Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada do um yapmak

Rüyada do um yapmak

Rüyada do um yapmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok üzüleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada do um yapmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada do um yapmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Rüyada göbekten dogum yapmak kiracı olmaktan kurtulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Rüyada bekar dogum yapmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedileri doyurmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada örümceğin üzerinde dolaştığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet eder.

Rüyada karnını doyurmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, duygularının karşılıklı olacağına işaret eder.

Rüyada fare doyurmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yemek yemek ve doymamak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments