Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolandırılmak kandırılmak

Rüyada dolandırılmak kandırılmak

Rüyada dolandırılmak kandırılmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, maddi anlamda rahatlamaya, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, istediklerini elde edeceğine işarettir.

Rüyada dolandırılmak kandırılmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Rüyada dolandırılmak kandırılmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet eder.

Rüyada kandırılmaya çalışılmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi kandırmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından kandırılmak komşularla ters düşüleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada insanları kandırmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yanlış kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments