Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili tarafından kandırılmak

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, kendi işinin patronu olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kandırılmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, şöhret ve hayır getireceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza yorulur.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kandırmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kandırıldığını görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini kandırmak ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments