Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, rızkın genişleyeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, elinin bollaşacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kandırılmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, işinde terfi alacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kandırmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aldatılmak kandırılmak işlerin günden güne kötüleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kandırılmaya çalışılmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments