Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, başının belaya girmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, arabasını ve toprağının olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak büyük bir aşk yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada biri tarafından kandırılmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına tabir olunur.

Rüyada eşini kandırmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, birikmiş parasının olacağına delalettir.

Rüyada kandırıldığını görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kandırmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments