Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları kandırmak

Rüyada insanları kandırmak

Rüyada insanları kandırmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, galibiyet kazanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada insanları kandırmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada insanları kandırmak hasretlerin biteceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak eskisinden de iyi olacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kandırmak düşman malından yemeye, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kandırıldığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada aldatılmak kandırılmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayatının karışacağına işarettir.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından kandırılmak yaşamına renk geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada eşini kandırmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments