Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kandırılmaya çalışılmak

Rüyada kandırılmaya çalışılmak

Rüyada kandırılmaya çalışılmak parasız kalmaya, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kandırılmaya çalışılmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Rüyada kandırılmaya çalışılmak neşesinin de yerine geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulur.

Rüyada insanları kandırmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, maddi çıkmazların biteceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından kandırılmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini kandırmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Rüyada kandırıldığını görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret eder.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak kendisine olan güvenin artacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments