Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından kandırılmak

Rüyada biri tarafından kandırılmak

Rüyada biri tarafından kandırılmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından kandırılmak gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından kandırılmak dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak mutsuz olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaş tarafından kandırılmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işarettir.

Rüyada kandırıldığını görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kandırmak kurtuluşu bulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kandırmak başkasının hakkına göz dikileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments