Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kandırmak

Rüyada sevgiliyi kandırmak

Rüyada sevgiliyi kandırmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, parasız kalmaya, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi kandırmak gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Rüyada sevgili tarafından kandırılmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kandırmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada sevgilisi tarafından kandırılmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kandırılmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolandırılmak kandırılmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kandırılmaya çalışılmak çok kötü hissedileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, işlerinde aksama olacağına rivayet eder.

Rüyada birini kandırmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada kandırıldığını görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments