Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanlıkta saklanmak

Rüyada samanlıkta saklanmak

Rüyada samanlıkta saklanmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzaktan haberler işiteceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada samanlıkta saklanmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Rüyada samanlıkta saklanmak üzüntülerin gideceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, elinize para geçeceğine yorulur.

Rüyada samana saklanmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil saman görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ot saman görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saman savurmak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, özel muamele göreceğine inanılır.

Rüyada samanlıkta fare görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mercimek samanı görmek işlerinin duracağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments