Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve saklanmak

Rüyada eve saklanmak

Rüyada eve saklanmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eve saklanmak gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Rüyada eve saklanmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkup eve saklanmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bir evde saklanmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evde saklanmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde saklandığını görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bir eve saklanmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada odaya saklanmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına rivayet eder.

Rüyada polislerden saklanmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments