Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden saklanmak

Rüyada depremden saklanmak

Rüyada depremden saklanmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada depremden saklanmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada depremden saklanmak hastalıktan şifa bulmaya, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, verilen  sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten saklanmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada samanlıkta saklanmak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yolculuğa çıkmaya alamet etmektedir.

Rüyada toprağa saklanmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına inanılır.

Rüyada okula saklanmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak ve saklanmak refah düzeyinin artacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada korkup saklanmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, işlerinin çok açılacağına, yaşamına bakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments